Bíró Tímea

Állandó
PTE BTK

Kar, szak: BTK-Pszichológia szak

Miért jöttél a PTE-re?Már gyermek korom óta táncolok, de leginkább a hip-hop táncstílussal ismerkedtem. Egyrészt ki szerettem volna próbálni más táncstílust is, másrészt kíváncsi is voltam, hogyan tudok teljesíteni másféle táncokban. Illetve úgy gondolom, hogy nem egy elhanyagolható szempont a társaság, tapasztalataim alapján, úgy gondolom, hogy a táncosokról elmondható, hogy nagyon nyitottak és barátságosak.

Mióta táncolsz: Már nagyon régóta, talán 9-10 éves koromban íratott be anyukám a helyi táncegyesülethez otthon.

PTE Táncegyütteshez való csatlakozás időpontja: 2016. szeptember óta

Kedvenc táncstílusok: A hip-hop mindenképp nagyon közel áll a szívemhez, ezen belül is a house, ill. a raga. Valamint amióta a táncegyüttes tagja vagyok, nagyon megszerettem a kortárstáncot is, azt kifejezetten szerettem is volna mindig is kipróbálni, mert látványra nagyon el tud bűvölni. 

Edzések hangulata: Abszolút nagyon kellemes, viccekkel teli, nagyon jó hangulatú. IMÁDOM!

Legemlékezetesebb fellépés:Számomra a legemlékezetesebb fellépés az Ásó, kapa és a nagykaland című táncbohózat volt. Valójában sosem volt részem ilyen nagy kaliberű műsor fellépőjének lennie, úgyhogy mindenképp ezt mondanám.

Mit adott neked a tánccsoport?: Esélyt a fejlődésre, maga a táncvilágában való kiemelkedésére, barátokat.
Hogy érzed, fejlődtél mióta a táncegyüttes tagja vagy? Mindenképp, az hogy ennyi táncstílussal megismerkedhetek, nagyon sokat fejleszt a mozgásomon. Valamint azóta hajlékonyabb is vagyok, mióta a táncegyüttes tagja vagyok, eddig nem sok gondot fordítottam a nyújtásra, de most annál többet ennek köszönhetően. 

 

Miért jó a táncegyüttes tagjának lenni? Amellett, hogy táncolhatok és azt csinálom amit szeretek, van lehetőség számos fellépésre, ahol megmutathatjuk a tudásunkat és mindezt egy nagyon jó társaság tagjaként.