ÁSÓ, KAPA ÉS A NAGYAKALAND

ÁSÓ, KAPA ÉS A NAGYAKALAND

PTE Táncegyüttes új táncbohózatának következő előadása 2016. május 29-én 17:00 órától a Pécsi Nemzeti Színház Kamaraszínházában

George Sinclair Junior, apja virágzó vállalatának egyedüli örököse kelepcében érzi magát, hiszen leendő mostohaanyja mindent megtesz, hogy lányát feleségül vegye. Emiatt úgy dönt, útra kel, hogy a világot körbejárva megtalálja azt a lányt, akit neki rendelt az ég. Míg utazása során” láthatatlan” kísérői hol hátráltatják, hol segítik küldetésének teljesítésében, úgy tűnik, Kubától Takamaka szigetén át Kínáig sehol sem lel rá a megfelelő párra, viszont akaratán kívül gazdagodik egy mókás jó baráttal. Gyönyörű tájakon jár, megismer érdekes kultúrákat, együtt táncol a legkülönfélébb gondolkodású és öltözködésű népekkel, felfedezi bolygónk csodáit. Amikor pedig egy látomás során nagy felismerést tesz, végleg megváltozik az élete.

Darabunk végigkalauzolja a nézőket Földünk szebbnél szebb vidékein, mindezt látványos vetítés, a helyszínek jellegzetes, fülbemászó zenéinek, változatos táncainak és káprázatos népviseleteinek kíséretében, s válik így kicsik és nagyok örök kedvencévé.

A PTE Táncegyüttes, nagysikerű Meseszép… című darabja után, ezúttal táncbohózattal áll a közönség elé, melynek története, zenei és látványvilága a fiatal korosztálytól az idősebbekig mindenki számára vidám szórakozást ígér.

Jegyek kaphatók a Pécsi Nemzeti Színház jegypénztárában és a http://pnsz.jegy.hu/auditwiev.php?eid=329114&aid=4133&vid=219 oldalon.

Jegyár: 2.000 Ft

Facebook esemény 

Szereposztás

Alkotók

Fotók az előadásról

 

Meghatározatlan
Esemény dátum: 
vasárnap, 2016, május 29 - 17:0019:00