Németh Vivien

Volt

Kar,szak:BTK        - Kommunikáció- és médiatudomány (2010-es évfolyam),

                - Pszichológia (2011-es évfolyam)

             TTK       – Sportedző (Testépítés-Fitness, 2011-es évfolyam)


Miért választottad a PTE-t? A város és az egyetem jó hírneve miatt.

Mettől meddig voltál tagja a táncegyüttesnek? 2012. február- 2013. február

Mióta táncolsz? 14 évig táncoltam.

Milyen stílusokat táncoltál eddig és melyek a kedvenceid? Funky, Dance Show, Disco Dance és Fantasy kategóriában évekig versenyeztem, de belekóstoltam a jazz, hip hop, néptánc, latin- és standard társas tánc, balett és kortárs stílusokba is.Kedvenceim a Funky és a jazz.

Milyen volt a hangulat az edzéseken? Egyszerre volt jelen az edzésekbe fektetett komoly munka és a poénkodás, jókedv. A próbák hangulata kellemes, baráti volt, minden egyes alkalommal teljesen „feltöltődve”mentem haza.

Mit adott neked a táncegyüttes? Egy szuper csapatot, ahová öröm volt tartozni, kihívást, szórakozást, nagyszerű fellépési lehetőségeket.

Melyik volt a legemlékezetesebb fellépésed a táncegyüttessel? Minden fellépés alkalmával felejthetetlen élményekkel lettem gazdagabb, mégis a Pezsgő-Tánc-Emlékek táncestet emelném ki, hiszen hónapokon keresztül rengeteg energiát fektettünk a próbákba és a szervezésbe, s végül hatalmas sikert aratott a műsor. Nagyon jó érzés volt, hogy egy ilyen nagyszabású show részese lehetek.