Rák Olivér

Volt
PTE PMMIK

Kar,szak: PTE PMMIK, építészmérnök Bsc szak, 2009-es évfolyam, PTE MIK szerkezettervező építészmérnö Msc szak 2014-es évfolyam
Miért jöttél a PTE-re: 
A város közelsége miatt.

Mióta táncolsz: 1998 óta

PTE Táncegyütteshez való csatlakozás időpontja: 2011. február

Táncolt stílusok: német nemzetiségi néptánc, magyar néptánc, hip-hop showtánc, modern, jazz, balett, társastáncok, 

Kedvenc táncstílusok: hip-hop, jazz, modern

Edzések hangulata: Nagyon jó.... :)

Legemlékezetesebb fellépés: Nagyon sok számomra emlékezetes fellépés volt, de talán amiket kiemelnék az a Pezsgő Tánc emlékek (olyan koreot készíthettem amelyre már nagyon régóta vágytam), Magyarhertelendi fellépések (sok nevetés és improvizálás miatt), Meseszép... táncest (ilyen nagyszabású előadásban ezelőtt még nem vettem részt, és jó volt különböző karaketerek bőrébe bújni)..... :)

Mit adott neked a tánccsoport?
Nagyon sok erőt a hétköznapokhoz, és aminek leginkább örülök, hogy sok jó embert ismerhettem meg és váltunk barátokká napról napra. :)

Miért jó a táncegyüttes tagjának lenni?
Amikor ide kerültem az egyetemre féltem, hogy sosem táncolhatok többé, viszont a táncegyüttes egy olyan lehetőséget adott számomra, mely egész életemre kihatással lesz. A mozgás lehetősége, a sok hülyeség amit az edzéseken összehordunk, a jó hangulat, jobbnál jobb emberi kapcsolatok csak elenyésző része annak a sok jó dolognak, amiért igenis érdemes volt csatlakozni az együtteshez. :)

Rák Olivér szerepei és régebbi fellépései képekben elbeszélve